Sobre Nosaltres

A Divorcis Online ens dediquem al Dret de Família perquè creiem en el paper del Dret com a pont per a solucionar els desacords més personals dels nostres clients.

La nostra hitòria

Més de 15 anys d’experiència. Especialistes en Dret de Família

Coneixem la llei al detall, però el que és encara més important és que sabem oferir als nostres clients l’assessorament legal que necessiten, en un llenguatge clar i comprensible, presentant-los totes les seves opcions i donant-los suport en la presa de decisions. Sabem que per als nostres clients no és agradable haver de recórrer a nosaltres, per això brindem una atenció professional, pròxima i humana, que resulta tan necessària en aquests processos tan complicats i de tanta càrrega emocional. Hem posat tota la nostra dedicació i anys d’exercici a aquestes àrees legals i, sens dubte, és el que millor sabem fer.

Al llarg d’aquestes dues últimes dècades ens hem convertit en autèntics especialistes en Dret de Família i comptem amb fins a 14 àrees dins d’aquest, que abasten des de processos de divorcis i ruptures de parelles de fet, a dret de menors i successions, passant per la planificació patrimonial i assessorament fiscal, entre molts altres.

Honestedat

El nostre treball se sustenta en una gestió 100% transparent de cada cas. Som conscients que els assumptes que busquen resoldre els nostres clients es relacionen amb els elements més essencials de la seva vida (fills, relacions familiars, llar, etc.), per la qual cosa brindem un assessorament legal basat en les solucions possibles i les opcions reals i realistes per a aconseguir-les.

Sensibilitat

Som conscients de la implicació emocional que comporten els casos de Dret de Família, per la qual cosa tractem amb summa delicadesa i absoluta discreció i confidencialitat cadascun dels casos i cadascuna de les visites dels nostres clients, perquè el servei que els prestem sigui el millor tant a nivell jurídic, com a nivell humà.

Professionalitat

Els nostres advocats són especialistes en assumptes de Dret de Família, lletrats experts en la matèria que busquen la seva contínua actualització per a oferir les millors opcions possibles per a la resolució de cada cas conforme a la normativa vigent i no imposem el nostre criteri. Això sí, per descomptat, recolzem en la presa de decisions sempre que el nostre client el necessiti.

Reservi hora per la serva consulta i nosaltres atendrem les seves necessitats

divorcis
Translate »