Àrees especialització

Encara que ens atreuen moltes matèries legals, el dret de família es va destacar ràpidament en el nostre desenvolupament, sent una de les matèries que els nostres clients més ens demandaven.

Això ens ha donat l’oportunitat de poder oferir un servei de qualitat i ampli en el que refereix a les àrees especialitzades, treballant el costat humà que tanta ens agrada i ens enriqueix com a professionals. Fent-nos créixer cada dia en la cerca dels mètodes més adequats en la resolució de conflictes.

SERVEIS

Quan el marc conciliatori no és propici ens enfoquem en què el procés judicial ens condueixi a una solució el més satisfactòria possible. Treballem com vivim, en un aprenentatge constant.

Serveis

Divorcis i separacions

L’ajudem en moments delicats Divorcis, separacions, custòdies, pensions d’aliments…

Herències i successions

Asseguri el futur dels seus Tràmits successoris, acceptacions d’herència, legítimes, protocols familiars…

cheerful-mature-male-employee-holding-documents-against-3931608

Modificació de mesures

Revisem els seus pactes Adaptem el seu conveni de divorci a la realitat actual

Mediació familiar

Resolució de conflictes, suport psicològic, acords…

Filiació i adopcions

Oficialitzi la seva família Proves de paternitat, maternitat, procediments d’adopció…

Parelles de fet

Gestionem els tràmits necessaris Ruptura de parella estable, custòdia, gestió patrimonial…

La nostra experiencia

Rapidesa i claredat

Els procediments judicials acostumen a ser llargs i moltes vegades no aconseguim tenir la informació concreta en cada moment. El nostre equip professional donarà resposta a les teves consultes de manera ràpida i clara.

Comoditat i facilitat

A través de la nostra plataforma en línia, facilitem la comunicació amb tu. Donar-te la llibertat de comunicar-te amb nosaltres sense desplaçar-te i des de el confort. Ja són moments difícils per tu, nosaltres t'ho posem fàcil amb tota discreció.

Assessorament i acompanyament

El nostre bufet d'especialistes en Dret Matrimonial t'ajudarà i estarà al teu costat durant tot el procés de tramitació del teu divorci.

Preu reduït

Els nostres preus, pensats per ser accessibles a tots.

Reservi la seva cita on-line

Si busca un especialista en Dret de Família que l’assessori sobre el seu cas concret, vingui a conèixer-nos

Consulta Online

Una hora de consultes preliminars o d'assessorament en quin tipus de divorci és el mes convenient per tu.

20
  • Una hora de consulta general amb els nostres advocats: Parli amb els nostres advocats perquè totes les teves preguntes siguin respostes.

Recollida de documentació

Recollida de documentació traient-li la molèstia a vostè. ( Área de Alt Penedes solamente)

10
  • Recollida o entrega de documents a la teva porta Recollida/entrega segura i amb discreció

Divorci Exprés Notarial

Tràmit de divorci a través del notari.

250/cònjuge
  • Tràmit de divorci notarialment, el que el beneficiarà en tenir una resolució en pocs dies. No obstant això, el cost del divorci serà més elevat atès que haurà de pagar la taxa notarial que depèn de la localitat on resideixi.

Divorci Exprés -- Bàsic

Tràmit de divorci judicialment.

150/cònjuge
  • Tràmit de divorci a través del jutjat, tindrà la tarifa més econòmica, atès que en el jutjat no s'exigeix ​​el pagament de cap mena de taxa judicial. No obstant el termini de temps per a la seva resolució serà més lenta que si es fes al notari. Els terminis per aconseguir la resolució varien segons els jutjats (el més normal és que sigui d'entre un i dos mesos).

Divorci Exprés des d'un altre país

Tràmit de divorci quan un o els dos cònjuges resideixen fora d'Espanya.

215/cònjuge
  • Si un dels cònjuges resideix fora d'Espanya i no vol o pot desplaçar-se a Espanya, es pot intentar la seva ratificació mitjançant un poder notarial que s'ha de fer d'una manera concreta. Tenim molta experiència en aquest tipus de tràmits i gairebé sempre aconseguim el no desplaçament del cònjuge, li podem fer un estudi previ d'èxit, fins i tot si tots dos cònjuges resideixen fora d'Espanya.

Divorci Exprés amb béns

Tràmit de divorci amb bens i propietats.

295/cònjuge
  • En aquest tipus de tràmits és molt important saber fer bé la liquidació dels béns perquè s'abonin en el futur els mínims impostos i per no tenir problemes amb la inscripció dels mateixos en els diferents registres. El nostre advocat especialista farà la redacció del conveni regulador per a realitzar el repartiment de forma correcta i més beneficiosa per a vostès.

Divorci Exprés amb fills

Tràmit de divorci quan es tenen fills.

215/cònjuge
  • En aquest tipus de tràmits és molt important per a la seguretat dels menors així com de tots dos progenitors; el contingut del conveni regulador fixarà les clàusules de guarda i custòdia, pensió d'aliments i règim de visites. El fet que avui pugui tenir bona relació amb la seva exparella no implica que més endavant puguin sorgir discrepàncies de criteri sobre la cura dels seus fills de manera que un conveni regulador complet i ben redactat els pot estalviar problemes legals, desavinences i problemes futurs. En el seu cas li assignarem el nostre advocat expert en aquest tipus de convenis amb més de 15 anys d'experiència i que realitza aquest tipus de casos contínuament, el divorci es fa via judicial.
Translate »